Naglar

Boka hudterapeut Heléne Gustafson

BehandlingarPris
Manikyr, klassisk m lackning 60 min
- Vårdande manikyr där naglar och nagelband blir väl omhändertagna. Vi använder LCN och CND:s fina produkter och nagellack, som sitter bra och är skonsamma för nageln. För 50 kr extra får du med nagellacket hem!
695 kr
Manikyr, klassisk utan lackning 45 min
- Vårdande behandling av naglar och nagelband där vi använder produkter från LCN och CND.
575 kr
Manikyr, klassisk, med Shellac 80 min
- Vårdande manikyr där vi gör naglar och nagelband fina. Lackning med Shellac som håller minst 14 dagar. Shellac appliceras som vanligt nagellack men härdas i uv-lampa. Shellac ger ett starkt skydd och fin glans samtidigt som det är skonsamt mot nageln och lätt att ta bort.
895 kr
Permanent lackning m Shellac 45 min
- Shellac appliceras som vanligt nagellack men härdas i Uv-ljus. Lackningen håller minst 14 dagar och ger starkt skydd och fin glans. Shellac är dessutom skonsamt mot nageln och lätt att ta bort.
495 kr
Borttagning av Shellac + ny lackning, återbesök, 60 min
- Observera att denna behandling endast är för kunder som tidigare fått Shellac på Art 36. Vi utför INTE borttagning av övriga permanenta lack förutom Shellac, då vi endast har remover avsedd för just märket Shellac.
625 kr
Lackning 15 min
- Välj mellan massor av fina lack från LCN och CND (ej gellack). En god cappucino eller ett glas vin medan lacket torkar?
195 kr
Quick fix 30 min
- Nageln filas jämn, därefter lätt uppmjukning av nagelbanden innan nageln poleras upp. Avslutas med lackning (ej shellac). För dig som redan har fina naglar men vill fräscha upp dem och få hjälp med lackningen.
385 kr
Paraffinbad för händer 25 min
- Händerna skrubbas rena och spritas innan de doppas i det varma paraffinet. Koppla sedan av i ett av våra fina behandlingsrum med levande ljus och skön musik. Välj till en ögonmask under tiden (100 kr extra). Paraffinbadet lindrar artros och mjukar upp stela, kalla fingrar. Dunderkur för nariga händer!
350 kr
Spa-manikyr m paraffinbad 90 min
- Vårdande behandling för naglar och nagelband. Skön handmassage samt avslutande paraffinbad som ger varma, mjuka händer och lindrar artros och värk i fingrar. Lackning ingår om önskas (gäller vanligt lack, ej Shellac).
895 kr